Opeens zie je wat mensen bedoelen

Medewerker jeugdorganisatie

Ik werd gecoacht door Corine, omdat ik graag wil groeien in het geven van trainingen voor groepen mensen. In eerste instantie vond ik het vrij spannend, maar ik vond het ontzettend goed om te doen. Je leert heel veel als je jezelf terug ziet. Opeens valt van alles op aan wat je doet en je ziet ook wat mensen bedoelen. Mensen geven wel eens dingen aan wat je zou kunnen verbeteren maar pas nu ik mezelf terug zag snapte ik wat ze bedoelde en hoe ik het zou kunnen verbeteren. Ik vond het een fijne manier van coachen. Het is een relaxte en fijne vrouw die goede tips en aanwijzingen heeft. Ze benaderd alles ook heel positief wat heel prettig is en geef feedback ook op een positieve wijze. De feedback is ook erg concreet wat er voor zorgt dat je er gelijk mee aan de slag kunt. Verder vond ik het videomoment ook fijn. Ze deed het onopvallend en niet op een manier waarbij ik constant bewust was van de camera. Ik kan dit anderen zeker aanbevelen. Het was heel leerzaam en waardevol. Verder vond ik de manier waarop Corine het aanpakte ook heel prettig.