Teambuilding

kZieje biedt diverse vormen van teambuilding aan. De uitvoering van een een activiteit kan plaatsvinden tijdens een dagdeel, maar ook een hele dag.

  • Improvisatietheater: Leer je team eens op een heel andere manier kennen!
    Samen ga je aan de slag met diverse spelvormen uit het theater. Iedereen kan het. Het leuke is dat niets is vastgelegd, maar al spelend ontstaat er iets. Improvisatietheater is ontspannend, komisch, creatief, ontroerend en origineel.
  • Bibliodrama: De Bijbel komt tot leven!
    Met behulp van de Bijbel of andere verhalen komen tot improvisatiespel. Je ontdekt al spelend wat voor jou waardevol is en wat je kan leren uit het verhaal. Een bijzondere manier om de Bijbel en elkaar beter te leren kennen.
  • Begeleide intervisie: in een groep gecoacht worden en elkaar coachen.
  • Coöperatief vergaderen: geen saaie bijeenkomsten met éénrichtingverkeer, maar een proces waarin alle deelnemers betrokken worden en plezierig overleggen.
    kZieje biedt ondersteuning, geeft verfrissende ideeën, leidt zelf de vergadering en draagt nieuwe en creatieve werkvormen aan.

kZieje biedt ook ondersteuning bij de inhoudelijke organisatie van een bijeenkomst. Denk aan het opzetten van de bijeenkomst en het uitwerken van een thema, creatieve werkvormen en ontspannende activiteiten tussendoor.

kZieje kan op locatie komen, maar ook zelf voor een locatie zorgen.